
>
Модель кінетики тепломасопереносу в процесі НВЧ-обробки харчової сировини [Текст] / І. Г. Бабанов, В. О. Потапов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, С. І. Ялинич //
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 7-8 листоп. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 15.
Додаткові точки доступу:
Бабанов, І. Г.
Потапов, Володимир Олексійович
Прасол, Світлана Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Ялинич, С. І.
Додаткові точки доступу:
Бабанов, І. Г.
Потапов, Володимир Олексійович
Прасол, Світлана Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Ялинич, С. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|