
>
Гутиков, В. В.Использование консервированных полуфабрикатов из цельной крови убойных животных в общественном питании [Текст] / В. В. Гутиков, Г. В. Дейниченко //
Гутиков, В. В.
Техника и технология пищевых производств : материалы V Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, 18-20 мая 2005 г. - Минск : Изд. центр БГУ, 2005. - С. 112-113.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорий Викторович
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорий Викторович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|