
>
Технології продуктів оздоровчого харчування [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи за темою «Технології порошкоподібних БАД із фруктів, ягід та овочів для оздоровчого харчування» для студентів спец. 181 Харчові технології освіт. програми Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 24 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |