>
Determining the influence of phytoextracts on the quality formation of bakery products [Electronic resource] / O. Melnyk, O. Atisov, A. Foshchan, L. Sharan, S. Omelchenko, A. Dikhtyar, V. Shutyuk, T. Marenkova, L. Chepurda, O. Kurakin //
Technology Audit and Production Reserves. - 2025. - Vol. 5, Issue 3. - P. 49-59. - DOI 10.15587/2706-5448.2025.341512.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Melnyk, O.
Atisov, O.
Foshchan, Andriy
Sharan, L.
Omelchenko, Svitlana
Dikhtyar, Aliona
Shutyuk, V.
Marenkova, T.
Chepurda, L.
Kurakin, O.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Melnyk, O.
Atisov, O.
Foshchan, Andriy
Sharan, L.
Omelchenko, Svitlana
Dikhtyar, Aliona
Shutyuk, V.
Marenkova, T.
Chepurda, L.
Kurakin, O.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |