
>
Study of impact of cryo-mechanoactivation and cryo-mechanodestruction during the obtaining of frozen fine-dispersed carotene-containing additives [Text] / V. Pogarska, R. Pavlyuk, N. Timofeyeva, L. Bilenko //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 1 (25). - С. 60-80.
Додаткові точки доступу:
Pogarska, Viktoriya
Pavlyuk, R.
Timofeyeva, N.
Bilenko, L.
Додаткові точки доступу:
Pogarska, Viktoriya
Pavlyuk, R.
Timofeyeva, N.
Bilenko, L.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозіторій |