
>
Одарченко, Андрій Миколайович.Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктів [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар, Е. І. Андріюк //
Одарченко, Андрій Миколайович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 15 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 295-296.
Додаткові точки доступу:
Сподар, Катерина Вікторівна
Андріюк, Е. І.
Додаткові точки доступу:
Сподар, Катерина Вікторівна
Андріюк, Е. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |