>
Амінокислотний склад м’ясних продуктів, оброблених препаратами мікробного походження [Текст] / С. Г. Даниленко, О. В. Науменко, Т. М. Рижкова, В. А. Федяєв, С. Б. Вербицький, Ц. О. Король //
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини /Chemistry of food products and materials. New raw material. - 2022.
Додаткові точки доступу:
Даниленко, С. Г.
Науменко, О. В.
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Федяєв, Валерій Анатолійович
Вербицький, С. Б.
Король, Ц. О.
Додаткові точки доступу:
Даниленко, С. Г.
Науменко, О. В.
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Федяєв, Валерій Анатолійович
Вербицький, С. Б.
Король, Ц. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|