
>
Анохина, В. И.О повышении витаминозности пищевого рациона студентов [Текст] / В. И. Анохина, А. А. Дубинина //
Анохина, В. И.
Проблемы влияния тепловой обработки на пищевую ценность продуктов питания : тезисы докл. Всесоюз. науч. конф., г. Харьков, декабрь 1990 г. - Харьков : ХИОП, 1990. - С. 140-141.
Додаткові точки доступу:
Дубинина, Антонина Анатольевна
Додаткові точки доступу:
Дубинина, Антонина Анатольевна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|