
>
Карпенко, Людмила Костянтинівна.Особливості процесу обсмажування кавого зерна [Текст] / Л. К. Карпенко, Р. Ю. Пивовар, І. О. Штанопруд //
Карпенко, Людмила Костянтинівна.
Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали XX Міжнар. форуму молоді, Держ. біотехнол. ун-т, 4-5 квіт. 2024 р. - Харків : ООО «ПромАрт», 2024. - С. 83.
Додаткові точки доступу:
Пивовар, Р. Ю.
Штанопруд, І. О.
Додаткові точки доступу:
Пивовар, Р. Ю.
Штанопруд, І. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|