
>
Харчові технології [Текст] : посібник / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, М. О. Янчева, Л. М. Тіщенко. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 156 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Янчева, Марина Олександрівна
Тіщенко, Леонід Миколайович
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Янчева, Марина Олександрівна
Тіщенко, Леонід Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|