
>
Перцевой, Федір Всеволодович.Перспективи використання напівфабрикату збивного борошняного на основі желатину з використанням ферменту транглютамінази [Текст] / Ф. В. Перцевой, Л. А. Кондрашина, П. В. Гурський //
Перцевой, Федір Всеволодович.
Матеріали наук.-практ. конф. викладачів, аспірантів та студентів Сум. НАУ. - Суми, 2020. - С. 487.
Додаткові точки доступу:
Кондрашина, Л. А.
Гурський, Петро Васильович
Додаткові точки доступу:
Кондрашина, Л. А.
Гурський, Петро Васильович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|