
>
Development of technology for candy caramel with barberry powder and sugar substitute isomaltitol [Text] / O. Sema, O. Aksonova, A. Sachko, S. Gubskyi //
Proceedings of the 5th International Electronic Conference on Applied Sciences, December 4-6, 2024. - Basel : MDPI, 2024.
Додаткові точки доступу:
Sema, O.
Aksonova, Olena
Sachko, A.
Gubskyi, Sergii
Додаткові точки доступу:
Sema, O.
Aksonova, Olena
Sachko, A.
Gubskyi, Sergii
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|