>
Development of Technology for Candy Caramel with Barberry Powder and Sugar Substitute Isomaltitol [Text] / O. Sema, O. Aksonova, A. Sachko, S. Gubskyi //
Engineering Proceedings. - 2025. - Vol. 87, Issue 1. - DOI https://doi.org/10.3390/engproc2025087073.
Додаткові точки доступу:
Sema, O.
Aksonova, Olena
Sachko, A.
Gubskyi, Sergii
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Sema, O.
Aksonova, Olena
Sachko, A.
Gubskyi, Sergii
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|