
>
Інноваційні технології сирних виробів на основі твердих сичугових сирів з використанням процесів механоактивації та кріомеханодеструкції [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, Ю. Г. Наконечна //
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Ч. 1. - С. 105.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Наконечна, Ю. Г.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Наконечна, Ю. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31203 |