>
Developing a technology for making goat's cottage cheese using the preparation yodkazeine [Electronic resource] / T. Ryzhkova, G. Dyukareva, V. Prudnikov, I. Honcharova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 5, Issue 11. - P. 45-54.. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.143101.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Ryzhkova, Taisia
Dyukareva, Galina
Prudnikov, Vasyl
Honcharova, Iryna
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Ryzhkova, Taisia
Dyukareva, Galina
Prudnikov, Vasyl
Honcharova, Iryna
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |