
>
Shydakova-Kameniuka, O..Study of donut quality with addition of pea flour [Text] / O. Shydakova-Kameniuka, G. Stepankova, O. Bolkhovitina //
Shydakova-Kameniuka, O..
Modern scientific research: achievements, innovations and development prospects : The 6th International scientific and practical conference, Berlin, November 21-23, 2021. - Berlin : MDPC Publishing, 2021. - С. 223-226.
Додаткові точки доступу:
Stepankova, G.
Bolkhovitina, O.
Додаткові точки доступу:
Stepankova, G.
Bolkhovitina, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|