
>
Новые натуральные несладкие сырно-овощные начинки для кондитерских изделий – панкейков, круасанов [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарская, О. А. Юрьева, Е. И. Лазаренко, С. М. Лосева //
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 14-16 листоп., 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарская, Виктория Вадимовна
Юрьева, Ольга Алексеевна
Лазаренко, Е. И.
Лосева, Светлана Михайловна
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарская, Виктория Вадимовна
Юрьева, Ольга Алексеевна
Лазаренко, Е. И.
Лосева, Светлана Михайловна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|