
>
Muffin Enriched with Bioactive Compounds from Milk Thistle By-Product: Baking and Physico-Chemical Properties and Sensory Characteristics [Text] / D. Polovnikova, V. Evlash, O. Aksonova, S. Gubsky //
Biology and Life Sciences Forum. - 2022. - Вип. 18, № 1 (49). - С. 1-6.
Додаткові точки доступу:
Polovnikova, D.
Evlash, Viktoria
Aksonova, Olena
Gubsky, S.
Додаткові точки доступу:
Polovnikova, D.
Evlash, Viktoria
Aksonova, Olena
Gubsky, S.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|