>
Інноваційні види кисломолочного сиру та сиркових виробів для оздоровчого харчування [Текст] / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, О. С. Погарський, Г. А. Селютіна, С. М. Лосєва //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : ДБТУ, 2025. - Вип. 1 (37). - С. 47-61.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Погарський, Олексій Сергійович
Селютіна, Галина Анатоліївна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Погарський, Олексій Сергійович
Селютіна, Галина Анатоліївна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|