
>
Петренко, Олена Володимирівна.Збагачення харчових продуктів лікопіном: переваги та перспективи [Текст] / О. В. Петренко, В. В. Євлаш //
Петренко, Олена Володимирівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 153-155.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|