
>
Лещенко, К. Г.Вплив добавки білково-мінеральної удосконаленої на технологічні характеристики м’ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / К. Г. Лещенко, М. Л. Серік, Є. П. Пивоваров //
Лещенко, К. Г.
Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Міжнар. наук. конф., присвяч. до 70-річчя з дня народж. проф. В. Ф. Доценка, 17 трав. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Пивоваров, Євген Павлович
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Пивоваров, Євген Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|