>
Новікова, Вікторія Євгеніївна.Формування професійної компетентності фахівців харчових і переробних виробництв в умовах дистанційного навчання [Текст] / В. Є. Новікова //
Новікова, Вікторія Євгеніївна.
Науковий вісник Південноукр. нац. пед. ун-ту ім. К. Д. Ушинського. - Одеса, 2021. - № 137: (4 вип.). - С. 38-44.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|