
>
Вплив шроту зародків вівса на структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тіста та на якість хліба [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, М. М. Бондаренко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2019. - № 1 (29). - С. 158-171.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, О. В.
Олійник, С. Г.
Лапицька, Н. В.
Степанькова, Галина Вячеславівна
Бондаренко, М. М.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, О. В.
Олійник, С. Г.
Лапицька, Н. В.
Степанькова, Галина Вячеславівна
Бондаренко, М. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|