>
Технологія і організація ресторанного господарства [Текст] : зб. тестів для поточ. і підсумк. контролю знань для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм / О. М. Постнова [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 60 с.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Постнов, Геннадій Михайлович
Галясний, Іван Володимирович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Постнов, Геннадій Михайлович
Галясний, Іван Володимирович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 34 | 242 | Технологія та організація ресторанного господарства | 3 |
| 2 | 34 | 075 | Технологія та організація ресторанного господарства | 4 |
| 3 | 34 | 242 | Технологія та організація ресторанного господарства | 4 |
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|