
>
Марципака, Н. І.Використання мікробного полісахариду ксампану для стабілізації емульсій під час виготовлення пісочних виробів [Текст] / Н. І. Марципака, О. В. Самохвалова //
Марципака, Н. І.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 93-99.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|