>
Сучасне розуміння інжинірингу [Електронний ресурс] : метод. вказівки № 1 до викон. практ. робіт для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти, ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Г. О. Іващенко, Н. О. Ільїна. - Харків : [б. в.], 2024. - 12 с. - Бібліогр.: с. 9-10. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Іващенко, Григорій Олексійович\авт.-уклад.\
Ільїна, Наталія Олександрівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Додаткові точки доступу:
Іващенко, Григорій Олексійович\авт.-уклад.\
Ільїна, Наталія Олександрівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій | |
| 2 | Електронний ресурс | 71 |