>
Перцевой, Федір Всеволодович.Дослідження впливу води і олії в модельній системі пасти закусочної на граничне напруження зсуву та органолептичні показники [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк //
Перцевой, Федір Всеволодович.
Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Сєверо-Донецьк, Ун-т ім. Даля. - Сєверо-Донецьк, 2006. - С. 174-179.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Бідюк, Д. О.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Бідюк, Д. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|