
>
Scientific basis of food technology using high oleic sunflower oil [Text] : monograph / A. Dikhtiar, N. Fedak, O. Grynchenko, Y. Pyvovarov. - Warsaw : [s. n.], 2018. - 156 p. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Dikhtiar, A.
Fedak, N.
Grynchenko, O.
Pyvovarov, Y.
Додаткові точки доступу:
Dikhtiar, A.
Fedak, N.
Grynchenko, O.
Pyvovarov, Y.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|