
>
Canned Beans Aquafaba as an Egg White Substitute in the Technology of Low-Fat Mayonnaise [Electronic resource] / A. Sachko, O. Sema, O. Grinchenko, S. Gubsky //
Engineering Proceedings. - 2023. - Vol. 56, Issue 1. - Ст. 206. - DOI 10.3390/ASEC2023-16291.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Sachko, A.
Sema, O.
Grinchenko, Olga
Gubsky, Sergey
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Sachko, A.
Sema, O.
Grinchenko, Olga
Gubsky, Sergey
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |