
>
Методичні вказівки до оформлення звіту з переддипломної практики [Текст] : для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 Харчові технології (освіт. програма Технології зернопродуктів та зернові ресурси) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна. - Харків : [б. в.], 2024. - 16 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |