
>
Paliy, Andrey.Contamination of animals and poultry meat and means of its reduction [Electronic resource] / А. Paliy, K. Rodionova, A. Paliy //
Paliy, Andrey.
Food Science and Technology. - 2017. - Vol. 11, Issue 4. - P. 64-71.. - DOI 10.15673/fst.v11i4.732.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Rodionova, K.
Paliy, Anatoliy
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Rodionova, K.
Paliy, Anatoliy
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |