
>
Удосконалення модельної конструкції апарату для смаження м’ясних січених кулінарних виробів [Текст] / А. М. Загорулько, Б. В. Ляшенко, Н. В. Титаренко, В. М. Загорулько //
Молодь і технічний прогрес в АПВ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 листоп. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 558-561.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Титаренко, Н. В.
Загорулько, В. М.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Титаренко, Н. В.
Загорулько, В. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |