
>
Павлюк, Р. Ю.Експрес-метод виготовлення наносорбетів для здорового харчування із зелених овочів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням рідкого азоту [Текст] / Р. Ю. Павлюк, О. С. Погарський //
Павлюк, Р. Ю.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 3 квіт. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 152.
Додаткові точки доступу:
Погарський, Олексій Сергійович
Додаткові точки доступу:
Погарський, Олексій Сергійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|