>
Перцевой, Федір Всеволодович.Дослідження впливу фізико-хімічних показників білково-жирової емульсії на основі ядра соняшникового насіння на її граничне напруження зсуву [Текст] / Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, Б. Гарнцарек //
Перцевой, Федір Всеволодович.
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 25-26.
Додаткові точки доступу:
Бідюк, Д. О.
Гарнцарек, Б.
Додаткові точки доступу:
Бідюк, Д. О.
Гарнцарек, Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|