
>
Камсуліна, Наталія Валеріївна.Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних систем [Текст] / Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва, Д. Г. Бубенець //
Камсуліна, Наталія Валеріївна.
Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Мелітополь, 01-26 листоп. 2021 р. - Мелітополь : ТДАТУ, 2021. - С. 210-212.
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Бубенець, Д. Г.
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Бубенець, Д. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |