
>
Жарение мясных рубленых изделий в герметичном объеме [Текст] / И. В. Черевко, П. Л. Пахомов, В. М. Михайлов, Б. В. Ляшенко //
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - Ч. 1. - С. 97-101.
Додаткові точки доступу:
Черевко, А. И.
Пахомов, П. Л.
Михайлов, Валерий Михайлович
Ляшенко, Богдан Витальевич
Додаткові точки доступу:
Черевко, А. И.
Пахомов, П. Л.
Михайлов, Валерий Михайлович
Ляшенко, Богдан Витальевич
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|