
>
Перспективи використання аквафаби в технології харчової продукції з пінною структурою [Текст] / Є. В. Лазурко, А. М. Кузьміна ; наук. керівник: О. О. Гринченко, А. Е. Радченко //
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 59.
Додаткові точки доступу:
Лазурко, Є. В.
Кузьміна, А. М.
Гринченко, Ольга Олексіївна\наук. керівник\
Радченко, Анна Едуардівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Лазурко, Є. В.
Кузьміна, А. М.
Гринченко, Ольга Олексіївна\наук. керівник\
Радченко, Анна Едуардівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|