>
664(075)
С 21
Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10).Управління якістю продуктів переробки сільськогосподарської сировини [Текст] : учбовий посібник для студентів вищ. навч. закл. від 23.05.2000 р. за № 2/775 / О. М. Сафонова, О. В. Богомолов. - Харків : Вид-во НМЦ с.-г. вузiв, 2001. - 266 с. - 17.00 грн.
Рубрики:
Україна
Украина
Анотація:
Розглянуто питання технології переробки сільськогосподарської сировини і регулювання якості на різних технологічних етапах. Представлено структурований матеріал про властивості сільськогосподарської сировини, що переробляється, їх взаємодію і вплив на режими виробничих операцій. Показано шляхи регулювання якості при здійсненні технологічних стадій переробки сільськогосподарської сировини. Для студентів вузів, які навчаються за спеціальностями, пов'язаними з переробкою сільськогосподарської продукції, фахівців агропромислового комплексу.
Рассмотрены вопросы технологии переработки сельскохозяйственного сырья и регулирования качества на различных технологических этапах. Представлены структурированный материал о свойствах сельскохозяйственного сырья, которое перерабатывается, их взаимодействие и влияние на режимы производственных операций. Показаны пути регулирования качества при осуществлении технологических стадий переработки сельскохозяйственного сырья. Для студентов вузов, обучающихся по специальностям, связанным с переработкой сельскохозяйственной продукции, специалистов агропромышленного комплекса.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович (26.01)
С 21
Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10).
| УДК | |
| 664(075) |
Рубрики:
Україна
Украина
Анотація:
Розглянуто питання технології переробки сільськогосподарської сировини і регулювання якості на різних технологічних етапах. Представлено структурований матеріал про властивості сільськогосподарської сировини, що переробляється, їх взаємодію і вплив на режими виробничих операцій. Показано шляхи регулювання якості при здійсненні технологічних стадій переробки сільськогосподарської сировини. Для студентів вузів, які навчаються за спеціальностями, пов'язаними з переробкою сільськогосподарської продукції, фахівців агропромислового комплексу.
Рассмотрены вопросы технологии переработки сельскохозяйственного сырья и регулирования качества на различных технологических этапах. Представлены структурированный материал о свойствах сельскохозяйственного сырья, которое перерабатывается, их взаимодействие и влияние на режимы производственных операций. Показаны пути регулирования качества при осуществлении технологических стадий переработки сельскохозяйственного сырья. Для студентов вузов, обучающихся по специальностям, связанным с переработкой сельскохозяйственной продукции, специалистов агропромышленного комплекса.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович (26.01)
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | г.к. | 1 | 1 |
| 2 | ч.з.г.к. | 1 | 1 |
| 3 | оиф | 7 | 7 |
| 4 | арт. | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | г.к. | 330459 |
| 2 | ч.з.г.к. | 331130 |
| 3 | оиф | 334354 339702 348419 348420 348421 348422 348423 |
| 4 | арт. | 340863 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|