
>
Желєва, Тетяна Сергіївна.Визначення впливу харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці [Текст] / Т. С. Желєва //
Желєва, Тетяна Сергіївна.
Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясопереробної галузі : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 18 жовт. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 154-155.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |