
>
Лисенко, Ганна Леонідівна.Використання фітосировини у виробництві сиркових виробів [Текст] / Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Гейда //
Лисенко, Ганна Леонідівна.
Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 21 груд. 2021 р. - Полтава, 2021.
Додаткові точки доступу:
Леппа, Анастасія Львівна
Гейда, Ірина Михайлівна
Додаткові точки доступу:
Леппа, Анастасія Львівна
Гейда, Ірина Михайлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|