>
Одарченко, Дмитро Миколайович.Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку [Текст] / Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича //
Одарченко, Дмитро Миколайович.
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 191-192.
Додаткові точки доступу:
Карбівнича, Тетяна Василівна
Додаткові точки доступу:
Карбівнича, Тетяна Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|