
>
Аналіз технологій виробництва соусів, у тому числі дресингів, як передумова інноваційного задуму нової продукції [Текст] / В. В. Юрченко, Ю. А. Савіна, Д. Ю. Колодяжна ; наук. керівник: Є. О. Яранцева, П. П. Пивоваров //
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 213-222.
Додаткові точки доступу:
Юрченко, В. В.
Савіна, Ю. А.
Колодяжна, Д. Ю.
Яранцева, Євгенія Олександрівна\наук. керівник\
Пивоваров, Павло Петрович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Юрченко, В. В.
Савіна, Ю. А.
Колодяжна, Д. Ю.
Яранцева, Євгенія Олександрівна\наук. керівник\
Пивоваров, Павло Петрович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|