
>
Погарський, Олексій Сергійович.Кріогенна технологія та якість нових заморожених продуктів із хлорофіловмісної капусти [Текст] / О. С. Погарський ; наук. керівник: Р. Ю. Павлюк, Л. М. Соколова //
Погарський, Олексій Сергійович.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 176.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.\наук. керівник\
Соколова, Л. М.\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.\наук. керівник\
Соколова, Л. М.\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |