
>
Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування [Текст] / О. І. Черевко, Ж. І. Крутовий, В. М. Михайлов, Г. В. Запаренко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. У 2-х частинах. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 203-213.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Крутовий, Ж. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Запаренко, Г. В.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Крутовий, Ж. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Запаренко, Г. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|