
>
Вікулін, А. К.Оптимізація технологічних параметрів бісквітних напівфабрикатів із використанням програмного пакета MathСad [Текст] / А. К. Вікулін, наук. керівник Н. В. Чорна //
Вікулін, А. К.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 11.
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна
Лісовська, Т. О.
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна
Лісовська, Т. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|