
>
Євлаш, Вікторія Владленівна.Формування функціонально-технологічних властивостей пряничних виробів та вівсяного печива шляхом використання н/ф «Маса для формування» [Текст] / В. В. Євлаш, І. М. Гурікова //
Євлаш, Вікторія Владленівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 23-24.
Додаткові точки доступу:
Гурікова, І. М.
Додаткові точки доступу:
Гурікова, І. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|