
>
Шаніна, Ольга Миколаївна.Технологічний потенціал структуроутворювачів білкової та полісахаридної природи як поліпшувачів безглютенового хліба [Текст] / О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова, А. В. Голуб //
Шаніна, Ольга Миколаївна.
The world science of modernity. Problems and prospects of development : materials XV of the International science conference, Paris, March 25-26, 2021. - Paris, 2021. - P. 216-218..
Додаткові точки доступу:
Боровікова, Наталія Олексіївна
Голуб, А. В.
Додаткові точки доступу:
Боровікова, Наталія Олексіївна
Голуб, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|