
>
Постнова, Ольга Миколаївна.Перспективи використання продукту переробки високоцукристої кукурудзи у технології печива [Текст] / О. М. Постнова, Г. М. Лисюк, С. М. Тимчук //
Постнова, Ольга Миколаївна.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 66.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Тимчук, С. М.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Тимчук, С. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|