
>
Обґрунтування фізичної моделі взаємодії електромагнітного поля з харчовим продуктом довільної форми [Текст] / О. І. Бабанова, І. Г. Бабанов, В. М. Михайлов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко, С. О. Прасол //
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнар. наук.-техн. конф., м. Харків, 09-10 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 236-238.
Додаткові точки доступу:
Бабанова, О. І.
Бабанов, І. Г.
Михайлов, Валерій Михайлович
Прасол, Світлана Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, С. О.
Додаткові точки доступу:
Бабанова, О. І.
Бабанов, І. Г.
Михайлов, Валерій Михайлович
Прасол, Світлана Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, С. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|