
>
Застосування дескрипторно-профільного методу 119 дегустаційного аналізу під час оцінювання органолептичних показників якості арахісових паст [Текст] / С. А. Ленерт, О. О. Хоменко, Ю. М. Хацкевич, А. А. Дубініна //
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 261-262.
Додаткові точки доступу:
Ленерт, С. А.
Хоменко, Ольга Олексіївна
Хацкевич, Ю. М.
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Додаткові точки доступу:
Ленерт, С. А.
Хоменко, Ольга Олексіївна
Хацкевич, Ю. М.
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|