>
Новікова, Вікторія Євгеніївна.Нові підходи до формування професійної компетентності фахівців харчових і переробних виробництв в сучасних умовах [Текст] / В. Є. Новікова, О. М. Глушко //
Новікова, Вікторія Євгеніївна.
Science and education in progress : IV International Scientific and Practical Conference, August 16-18, 2024. - Dublin, 2024. - № 212. - P. 51-53.
Додаткові точки доступу:
Глушко, О. М.
Додаткові точки доступу:
Глушко, О. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|